Köszönjük a Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének..

Kismotorral és kerékpárral gyarapodott hét megyei egyesület

A Heves Megyei Polgárőr Szövetség székhelyén, Bodonyban április elsején került sor arra az eseményre, amelyen az ORFK keretében működő Országos Baleset-megelőzési Bizottság által adományozott járműveket adták át a kijelölt polgárőr egyesületeknek.

A megjelenteket Völgyi Ferenc, a HMPSZ elnöke köszöntötte, majd Balogh Tibor r. ezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének rendészeti helyettese mondott köszönetet a polgárőrök munkájáért, külön méltatta azt az önzetlen szerepvállalást, amelyet az egyesületek tagjai a vírusjárvány eddigi ideje alatt tanúsítottak.

Az eseményen elhangzott, hogy a megyei polgárőr szövetség – 1,8 millió forint értékben – két kismotort és tizenkét kerékpárt kapott az Országos Baleset-megelőzési Bizottságtól. A járőrszolgálat ellátását segítő, s az egyedi esetben és helyen hasznosítható járműveket – Pelyhe Gábor r. alezredes, a HRFK közrendvédelmi osztályvezetője és a megyei polgárőr szövetség elnöke társaságában – Balogh Tibor r. ezredes adta át az egyesületek képviselőinek.

A két robogót a Gyöngyös Város Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület kapta meg, a Boldogi Polgárőr Egyesület, a Kápolnai Polgárőrség, a Maklári Polgárőr Egyesület Közhasznú Szervezet, a Markazi Polgárőr Közhasznú Egyesület, a Mátraderecskei Polgárőr Egyesület és a Sarudi Polgárőr Egyesület pedig két-két kerékpárral gyarapodott.

forrás: hmpsz.hu