Az idősek védelme továbbra is fontos

A 70. NAPON IS TÚL…

Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, amely mindenki számára megterhelő volt, ..de még mindig nem lehetünk nyugodtak. A járvány mindannyiunkat szokatlan helyzet elé állított, amely továbbra is óvatosságra int, mivel a veszélyhelyzet még nem szűnt meg.

Egyesületünk a koronavírus-járvány kezdete óta 2020.március 17.-től folyamatosan segíti az időseket, a krónikus betegségben szenvedőket, akiknek nincs közeli hozzátartozója. Továbbra is segítünk bevásárolni, élelem – gyógyszerek beszerzésében – alkalmanként a postai küldemények átvételében – feladásában is.

Kapcsolatban vagyunk az Önkormányzattal, az önkormányzati képviselőkkel, ahol szükség van a munkánkra, szívesen megyünk és segítünk. Továbbra is besegítünk az informatikai eszközökkel nem rendelkező gyerekek részére eljuttatni a tananyagot a Felsővárosi Általános Iskola tanulóinak.

Lehetőségeinkhez mérten, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk, megkönnyítsük a nehéz napokat. Az idős emberek egyéni felelőssége is fontos, mivel nekik is be kell tartani a kötelező előírásokat, elsősorban önmaguk védelmében.

Arra kérjük Őket minden személyes találkozáskor, hogy fogadják meg a tanácsainkat, maradjanak otthon, és vigyázzanak magukra, legyenek óvatosak!

Forrás: Mácsárné Ildikó