Minden Polgárőr Társamnak köszönetemet fejezem ki, az eddig elvégzett áldozatos munkájáért.

Már nem számoljuk a napokat.

Rendíthetetlenül a lakosság szolgálatában.
A koronavírus okozta járványhelyzet új, és az eddigiektől eltérő feladatot jelentett polgárőrségünk számára is. A Gyöngyös Város Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület tagjai igyekeztek megfelelni az aktuális feladatoknak. Az egyesületünk tagjainak áldozatos, és készséges tevékenysége hozzájárult ahhoz, hogy a ránk bízott feladatokat teljesítsük.

50 napon túl is…

Fáradhatatlanul próbálunk helytállni, ma is igyekszünk ott lenni – ahol szükség van a munkánkra. Így teltek – telnek a mindennapok, a hatósági karanténban lévők, a mátrai parkolók, bevásárló központok, piacok, játszóterek ellenőrzésénél, – hétvégeken – illetve az elmúlt 50 napban.

Közös szolgálatokat látunk el a Gyöngyösi Rendőrkapitánysággal, illetve a Gyöngyösi Városrendészettel az adott feladatoknak megfelelően..

Részt vállaltunk az informatikai eszközökkel nem rendelkező diákoknak papíralapon eljuttatni a leckét, immár kettő iskolából is. Az idős, rászoruló embereket segítjük ellátni élelemmel, gyógyszerrel, postai befizetéseket is teljesítünk.

Az elmúlt 50 napban 590 óra közös szolgálatot teljesítettünk, a szolgálati gépjárművel 1610 km-t tettünk meg a feladataink ellátása érdekében.

Ezért az áldozatos munkáért, – a koronavírus okozta helyzetben végzett szolgálatokért, – minden Polgárőr Társamnak köszönetemet fejezem ki. Reménykedjünk abban, hogy hamarosan véget ér ez az őrület, és munkánkat folytathatjuk tovább együtt – egészségesen!

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra! – Vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel:

Juhász Gábor

elnök

Fotók egyesületünk életéből – az elmúlt 50 nap eseményei..